We will be phasing out support for your browser soon.
Please upgrade to one of these more modern browsers.

Logo

Professionals login

Hier kan je een account aanmaken voor de professional sectie. In het formulier kan je aangeven tot welke landensite je toegang wilt en tot welke sector je behoort (pers, handel of partners). Na het versturen van de aanvraag krijg je reactie van de MPF.

Velden met * zijn verplicht.

Algemene voorwaarden

Persoonsgegevens worden, mits aangegeven, opgenomen in een gegevensbestand dat tot doel heeft informatie te verstrekken over de Mushroom Promotion Foundation (MPF) en haar activiteiten. De gegevens kunnen geanonimiseerd door MPF intern worden gebruikt voor statistische doeleinden en worden uitdrukkelijk niet verstrekt aan derde partijen. MPF handelt in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens.

Hoewel bij de samenstelling van de inhoud van deze internetsite door MPF de grootst mogelijke zorgvuldigheid is betracht, bestaat de mogelijkheid dat bepaalde informatie na verloop van tijd verouderd of onvolledig is. MPF staat niet in voor de actualiteit en volledigheid van de op deze internetsite aangeboden informatie en is in geen geval aansprakelijk voor enige directe of indirecte schade welke ontstaat door gebruikmaking van de op deze internetsite aangeboden informatie en of gelinkte externe websites.

MPF is niet aansprakelijk voor (in)directe schade als gevolg van virussen op haar website.

MPF kan informatie op deze website zonder vooraankondiging wijzigen.